Akyıldız Boya İzolasyon

Telefon: +90 216 499 56 11 E-Posta: info@akyildizizolasyon.com.tr

Wabietherm PROFİLLER VE YARDIMCI ÜRÜNLER

Wabietherm KÖŞE PROFİLİ PVC

2,5 mt uzunluğunda olup üzerine 10'ar cm eninde Wabietherm donatı filesi yapıştırılmış bina köşeleri, kapı kenarları, pencere kenarları gibi yüzeylere mekanik hasarlara karşı korumak ve düzgün bir yüzey elde edilmesini sağlamak amacı ile kullanılır.

Wabietherm ALÜMİNYUM KÖŞE PROFİLİ (FİLELİ-FİLESİZ)

3 mt uzunluğunda olup bina köşeleri, pencere ve kapı kenarlarının dıştan gelecek darbelere karşı korunması ve köşelerdeki sıva uygulamasının düzgün yapılmasını sağlama amacı ile kullanılır. Fileli ve filesiz seçenekleri vardır.

Wabietherm SU BASMAN PROFİLİ

Sistemin başlangıç noktalarında ve yan köşelerde bitişi oluşturmak amacı ile 30 cm aralıklarda su basman tespit dübeli ve çivisi ile sabitlenerek monte edilir.
Alüminyumdan üretilmiş 2,5 mt uzunluğunda subasman profilidir. 
3.3 - 4.3 - 5.3 - 6.3 - 8.3 cm yatak genişliğinde seçenekleri mevcuttur.

Wabietherm DENİZLİK ALTI PROFİLİ

Isı yalıtım sistemi uygulanacak binalarda mevcut denizliklerin sistem uygulandıktan sonra sistemin son katından minimum 3 cm uzatılması gereken durumlarda kullanılır. 3mt boyunda 5 cm, 8 cm ve beyaz boyalı olmak üzere 3 çeşidi mevcuttur.

Wabietherm FUGA PROFİLLERİ

Dış cephe ısı yalıtımı uygulamalarında sadece mantolama yapıldığında dış cephe hareketsiz düz bir görünüm alır. Bu düz görünüm binanın dış görüntüsünün sayesinde oluşması gereken albeniyi siler. Bu yüzden mimari güzellik katmak için kullanılan sövelerin yanı sıra cephede açılan fuga kanalları sayesinde şık ve güzel görüntüler elde edilir. Isı yalıtım levhası üzerine açılan fuga kanallarının uygulamasında kullanılan çeşitli ebatlarda fuga profilleri uygulaması kolay, temiz ve pürüzsüz fugaların tamamlanmasını sağlayan PVC den mamul özel profillerdir. Açılı testereler sayesinde iç ve dış köşeleri çok düzgün kesilir. Bina üzerinde kusursuz fuga çalışmaları tamamlanır. Standart 3 mt boyutundadır.

Wabietherm SU BASMAN TAKOZLARI

3, 5, 8, 10 mm kalınlıklarda mevcut olup su basman profili montajı sırasında ki cephe eğriliklerinin giderilmesinde kullanılır.